Україна наш дім

Політика конфіденційності

Управління сайтом

Управління сайтом kanaldom.tv здійснюється державним підприємством "Мультимедійна платформа іномовлення України" (далі — Компанія/Підприємство)

Угода щодо користування сайтом

Політика конфіденційності та захисту персональних даних є невід’ємною частиною угоди щодо користування Сайтом між вами (користувачем) та Підприємством. Політика пояснює: з якою метою і яким чином ми обробляємо персональні дані, які права ви маєте, надаючи нам будь-яку інформацію про себе, і як зв’язатися з нами у разі необхідності.

Підприємство залишає за собою право змінювати Політику в будь-який час, оновлюючи її та публікуючи зміни на Сайті. Будь ласка, регулярно перечитуйте Політику, щоб вчасно дізнаватися про зміни. Якщо ви продовжуєте користуватись Сайтом після внесення змін, ви автоматично берете на себе юридичне зобов'язання дотримуватися оновлених умов Політики.

Збір, обробка та цілі використання персональних даних

Персональні дані — це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути ідентифікована.

Підприємство залишає за собою право збирати дані про відвідування Сайту або з'єднання, які проходять через Сайт. Такі відомості можуть містити інформацію про під'єднання до інтернету, трафік та тривалість роботи користувача в мережі інтернет.

Персональні дані відвідувачів та дані про відвідування Сайту використовуються для полегшення користування Сайтом в майбутньому, обліку інтересів і переваг при здійсненні редакторської політики, а також для аналізу поведінки користувачів, зокрема для роботи з контрагентами в сфері реклами.

Персональні дані використовуються та обробляються відповідно до Конституції України, закону України "Про захист персональних даних", інших законів України, конвенцій (угод), ратифікованих Верховною Радою України, внутрішніх документів Підприємства.

Персональні дані зберігаються на строк не більше, ніж це необхідно відповідно до мети їх обробки.

Компанія не збирає будь-яку інформацію, до обробки якої законодавством встановлені певні вимоги: інформацію про расове або етнічне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, засудження до кримінального покарання в скоєнні злочину або засудження до кримінального покарання, а також даних, що стосуються здоров'я, статевого життя, біометричних або генетичних даних.

При роботі Сайту використовуються файли сookie

Cookie — це текстовий файл або файли, які містять невеликий обсяг інформації, що надсилаються веббраузеру та зберігаються на пристрої користувача.

Щоб зробити відвідування Сайту зручнішим, відстежувати відвідування Сайту та покращувати сервіс, Підприємство збирає невелику частину інформації, відправленої з вашого браузера, так звані файли сookie.

За бажанням користувач може не надсилати сookie (така опція доступна в налаштуваннях вашого браузера). Однак, будь ласка, візьміть до уваги, що відключення функції відправки файлів сookie може обмежити можливості використання Сайту.

Файли сookie допомагають оцінити кількість і частоту запитів, а також виявляти та блокувати тих відвідувачів або пристрої, які намагаються виконати пакетні завантаження інформації з Сайту.

Cookie-файли сторонніх сервісів та сервісів аналітики

Для оперативної доставки, більш якісного відображення і детального аналізу контенту на Сайті, Підприємство користується послугами, які є власністю сторонніх компаній, таких як Facebook, Twitter та інші.

Наведені як приклад компанії можуть використовувати файли сookie на пристрої користувача під час роботи на Сайті. Слід звернути увагу, що Сайт не може вплинути на роботу файлів сookie, які використовуються цими сервісами.

При використанні Сайту, на його сторінках можуть бути присутні коди інших інтернетресурсів і третіх осіб, в результаті чого такі інтернетресурси і треті особи отримують ваші дані.

Ці інтернетресурси можуть отримувати й обробляти інформацію про те, що ви відвідали Сайт, а також іншу інформацію, яку передає ваш браузер.

Такими інтернетресурсами можуть бути: системи банеропоказів, соціальні плагіни мереж (наприклад, Facebook, Twitter).

Використання зазначених сервісів необхідно Підприємству для оцінки оперативного аналізу відвідувань Сайту, внутрішньої та зовнішньої відвідуваності Сайту, глибини переглядів, активності користувачів.

Дані, отримані від зазначених сервісів, Підприємство не зберігає і не обробляє. Відповідно, якщо користувач у силу будь-яких причин не бажає, щоб зазначені сервіси отримували доступ до його персональних даних, він може за власним бажанням вийти зі свого акаунту чи профілю, очистити файли сookie (через свій браузер).

Взаємодія Підприємства з третіми особами стосовно персональних даних

Підприємство не здійснює передачу персональних даних третім особам, крім випадків, коли така передача є вимогою законодавства, проханням суб'єкта персональних даних або в інших випадках, викладених в Політиці. Підприємство вживає всіх можливих заходів для захисту особистої інформації користувачів, добровільно і усвідомлено переданої останніми.

На Сайті можуть бути посилання на інші вебсайти (виключно в інформаційних цілях). При переході за посиланням на інші вебсайти дія Політики на такі сайти поширюватися не буде.

Захист, умови доступу до персональних даних

Підприємство використовує загальноприйняті стандарти технологічного та операційного захисту інформації та персональних даних від втрати, неправильного використання, зміни або знищення. Однак, незважаючи на всі зусилля, Підприємство не може гарантувати абсолютну захищеність від будь-яких загроз, що виникають поза межами регулювання Компанії.

Компанія надає доступ до інформації та персональних даних тільки уповноваженим особам, які надали згоду на забезпечення конфіденційності такої інформації та даних, відповідно до вимог Компанії.

Доступ користувача до даних про себе здійснюється безоплатно. Користувач — суб’єкт персональних даних, користується усіма правами, наданими йому нормативно-правовими актами України щодо персональних даних.

Зв’язатися з Підприємством:

Україна, 01001, місто Київ, вулиця Хрещатик, будинок 26.

Прямий ефір